Abekatten ud i byen?
af Thor Frølich

Abekatten står hjemme i min bolig. Det er på mange måder smart og dejligt. Men også røv-irriterende.
Smart, fordi jeg kan sparke til maskinen den ligger på og har adgang til alt. Belastende, fordi datamaten larmer meget, fylder og er grim.

Jeg overvejede lidt at flytte det hele over på min nyindkøbte mac mini. Men, jeg er ikke sikker på at MacOS X (workstation udgaven) er stabil nok til det. For slet ikke at tale om min manglende erfaring med det ellers fantastiske OS. Netop manglende erfaring vil nok vise sig, at være et langt større problem for stabiliteten end selve OS’et.

En udvej ville være at sende aben på webhotel. Men hvor? Jeg aner ikke en skid om sådan noget.

Nogen ideer? I en ideel verden ville aben være hostet et sted med 100% oppetid og med imap- og ssh-adgang. Men, jeg frygter at den slags koster en formue.

Iiiiiiih!

Update:

Så har ‘lufthavnen’ fået en ny strømforsyning. Det hjalp gevaldigt. Men den synger stadig lidt, pga. diskene. Næste projekt bliver at putte FreeBSD på, i stedet for den lidt workstation-prægede Gentoo.