At spise ord af egen avl
af Thor Frølich

Novra, jeg tror der er en der kommer til at æde sine ord. Han kan sikkert finde sig en plads nede hos dem som skændte på Apple pga. den der latterlige iPod; nede i papkassen, hvori man henlægger tech-profeter uden skyggen af forsyn.

Mac mini er Le Nice (som franskerne udtrykker det) og kommer at gå som varmt brød går, et sted hvor de holder af brød. Der er varmt. Selv påtænker jeg at udskifte serveren som abekatten bor indeni med en af slagsen. Jeg skal sige Jer – serveren er stor som en 40′ container, larmer som en lufthavn, men er til gengæld ret usexet at se på. Dog skal jeg til dens forsvar sige at den foreløbig har været temmelig stabil.

For de interesserede kan det nævnes at maskinen er en dual pentium 3, 1 Ghz, med 512 meg ram og lidt scsi-diske, der kører Gentoo Linux. Så hvis du ønsker en wintel-box (med server-grade motherboard og kabinet) og ligger inde med 3500,-, så kan du jo droppe mig en linie.