Thor i Gud’s Eget Land, redux
af Thor Frølich
Manden har ikke tøj på. Og han er lavet af bronze.
Her er en statue af en mand

Jeg er i Los Angeles, en by som primært er i USA og derfor langt fra hvor jeg normalt er. Det er meget ligesom at være i København, bare uden nogen af de ting man kender. Jeg er så travl, så travl, så travl.

Brian Mørk, for at føje spot til skade, er på comoedie-tur rundt i det ganske Danmark. Holberg-sjov som vi alle kan lide.

Abekatten lider naturligvis derunder. Jeg håber I vil bære over med os i denne svære tid. Hvis ikke, så vil jeg græde de salteste tårer. “Hvorfor elsker I os ikke mere”, vil jeg hulke. Men jeg ved jo udmærket hvorfor. Det er altsammen Brian’s skyld. Og kun meget lidt min egen.

Jeg lover at bedring er på vej. Endnu bedre bedring end I kan forestille Jer. Og måske endnu bedre end det!