Kødkunst når det er allerbedst: På flotte mænd!
af Thor Frølich
Historien bag

Orlando Bloom er en følsom rad. Det siges at han græd i en uge, da han fik den kunstfærdigt udførte Postmand Per på det ene bryst. Nu er en uge også ustyrligt lang tid at være under nålen for så lille en tatovering, så det er der måske ikke noget at sige til. Andet end “pivskid”. Men resultatet taler for sig selv.

Historien bag

Den prominente pikkemand der pryder Justins torso er efter hans eget udsagn en efterligning af den tatovering af hans tissetrold han har på ryggen. Adspurgt hvilke af de to grafiske repræsentationer af penis han foretrækker, var svaret: “Helt klart dem begge. Men måske lidt mere den ene. Må jeg vælge det?”

Historien bag

Digital edb-teknologi kendt fra film som Tron og Pelle Erobreren II: Pelle Erobreren har indtil nu holdt Brad Pitts sirlige kødmaleri skjult for offentligheden, hans hyppige eksponering til trods. Vi kan nu her på www.abekat.net.http/mil.ru afsløre at en 2:1 tatovering af en DeWalt kap- og geringssav pryder dette pragtfulde mandfolks solide og velformede brystkasse. Et herligt stykke værktøj på en mindst ligeså herligt veltrænet mandekrop. Det er både sexet og flot!