Pigebørn siger de skøreste ting
af Brian Mørk
Meget, åh så meget.
Hun er en dum pige.

Piger og drenge er forskellige fra hinanden. Det samme kan siges om mænd og kvinder. Og damer og herrer. Og også om birketræer og en knallert, men derom en anden gang.
Han- og hunkøn er ikke ens. De minder på mange måder om hinanden. De har cirka samme antal lemmer og de lever begge af korn, kød og bær, men på nogle vigtige basale punkter er de ganske langt fra hverandre. Kvinder har potentiale for at udvikle f.eks. bryster, hvorimod mænd må nøjes med forstand. Noget der så igen er kvinder forundt. Man kan ikke få det hele på en gang. Det ville kræve at man var en slags tvekøn, og den slags fremtidsfantasterier hører Jens Lyn generationen til.
Jeg påstår ikke hermed at kvinder automatisk er mindre mentalt bemidlede end mænd. Langtfra. De har bare en alternativ intelligens. Og med alternativ mener jeg inferiør.
Ja, jeg træder på tynd is med den slags påstande og jeg risikerer en feminin fatwa, men det må og skal siges. Hvo ingen andre vover, så vover jeg at vove.

Jeg har taget det på mig selv at blotlægge og sprede sandheden. Som en anden Kevin Costner i rollen som manden der afslørede konspirationen omkring JFK. Ikke Kevin Costner i rollen som fiskemanden i det episke sci-fi epos ’Vandland’, da det ville være uopnåeligt (den slags talent besidder jeg ikke. Ejheller gæller).
Og sandheden er at kvinder siger dumme ting. Så er det sagt. Eftertiden må dømme mig. Eller fanatiske feminister kan tage mig til fange og torturere mig indtil jeg bryder sammen og hjernevaskes. Men det tvivler jeg på de kan finde ud af. Kvinder siger dumme ting, ganske simpelt.

Og andre negative ting også.
Hun er en dum pige.

Jeg har præsenteret et lille udpluk fra min egen verden, lur mig om det ikke er noget vi alle kan nikke genkendende til.

Mig: På landet i sydstaterne i gamle dage var det meget normalt for drenge at få deres første seksuelle oplevelse ved at stikke penis ind i vandmeloner på marken.

Pige: Det må da have været ubehageligt. Vandmeloner er jo iskolde indeni.

Mig: hvad!?

Hvorfor putter vi dem overhovedet i køleskabet hvis de kan ligge på en 40 grader celsius skoldhed mark og holde sig helt svale af sig selv?

Mig: Hvor må det egentlig være tungt for en hest at løbe rundt med et menneske på ryggen.

Pige: Det er jo anderledes for heste. De er jo bygget til det fra naturens side.

Mig: Hvad!?

*Tak natur, for at have skabt et væsen hvis eneste formål på kloden er at agere praktisk transportmiddel for mennesket. *

Mig: Så vandt jeg igen i Trivial Pursuit!

Pige: Det er jo klart du altid vinder når alle spørgsmålene er baseret på fakta.

Mig: Hvad!?

Jeg burde selvfølgelig ikke snyde på den måde når vi spiller spil baseret på viden om fakta.

Mig: Nu ved jeg altså en ting eller to om Englands middelalder.

Pige: Det gælder jo ikke. Det er bare noget du har læst i bøger!

Mig: Hvad!?

Viden fra bøger!? Fy for satan!

Pige: Nej tak, jeg er gravid så jeg skal ikke have noget af din 80% vodka.

(en anden) Pige: Hvis du kun tager et par glas har du jo kun fået omkring 4%.

Mig: Hvad!?

Godt nok var jeg sproglig student, men: Hvad?!

Mig: Hvordan har du det da med cumshots?

Pige: Cumshots er OK i mine øjne.

Mig: Hvad!?

I øjnene?! Galning!

Så dum at hun døde af det.
Hun er en dum pige.

Jeg kan ikke være den eneste blandt os der har oplevet denne slags galimatias? Lad høre og læse om jeres egne tragiske oplevelser med pigebørns manglende sans udi sans.